Service κουφωμάτων!

Το service κουφωμάτων είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό ακριβώς όπως και το service του αυτοκινήτου σας! Στην gnikolaidis επισκεπτόμαστε τον χώρο σας για την εκτίμηση της κατάστασης των κουφωμάτων σας και την συντήρηση τους, σας παρέχουμε επίσης δωρεάν συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε και μόνοι σας ώστε να είστε σε θέση να τα συντηρείτε σωστά, για να έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής! Πάντα με υπευθυνότητα και λογικές τιμές παρέχουμε κάθε είδους επισκευή-συντήρηση είτε σε παλαιού τύπου κουφώματα είτε στα νέου τύπου όπως αυτά που σας προμηθεύει η επιχείρηση μας!

Τα σωστά βήματα λοιπόν είναι τα εξής:

·     Σωστή καθαριότητα (καλό πλύσιμο εξωτερικά τουλάχιστον μια φορά τον μήνα για να μην συσσωρεύονται διαβρωτικοί ρύποι της ατμόσφαιρας ή και αλμύρα, σε όσα ακίνητα βρίσκονται κοντά στην θάλασσα).

·     Χρήση ενός λιπαντικού σιλικόνης σε όλα τα λάστιχα και τους μηχανισμούς των κουφωμάτων ώστε να μην φθείρονται και με ένα απλό πανάκι να απομακρύνονται οι ακαθαρσίες . Αυτό παρατείνει αυτόματα την διάρκεια ζωής των κουφωμάτων σας!

·     Σωστός τρόπος ανοίγματος – κλεισίματος στα κουφώματα, κάτι που συνήθως δεν γίνεται όπως πρέπει και μπλοκάρονται ακόμα και τα καινούρια κουφώματα. Καλό είναι λοιπόν να τηρείτε προσεκτικά τις οδηγίες του ειδικού, κυρίως αν πρόκειται για κουφώματα με μηχανισμούς ανάκλισης ή περιμετρικούς μηχανισμούς. Εάν παρατηρήσετε μπλοκάρισμα της κίνησης, μην προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε το πρόβλημα μόνοι σας, διότι υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσής του. Η πλέον ενδεδειγμένη λύση σε αυτή την περίπτωση, είναι να μας καλέσετε ώστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας να επιλύσουμε το πρόβλημα άμεσα και σωστά.  

·     Αναφορικά με τα ανοιγόμενα, για άριστη στεγάνωση και ανθεκτικότητα, δώστε προσοχή στα λαστιχάκια και λιπαίνετε όλα τα κινητά μέρη του κουφώματος.

·     Όσον αφορά τα ρολά των οποίων οι μηχανισμοί είναι περίπλοκοι και οποιαδήποτε δική μας, απρόσεκτη, επέμβαση, μπορεί να φέρει το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι μόνο καλό πλύσιμο με νερό και σαπούνι ακριβώς όπως και στα κουφώματα.

·     Για την προστασία της βαφής και της επιφάνειας των κουφωμάτων δεν τρίβουμε πάνω πανί με τραχιά επιφάνεια , σύρματα ή δυνατά καθαριστικά είτε ταινίες-σελοτέιπ που καταστρέφουν το χρώμα.

Ας έχουμε σαν γνώμονα πως η σωστή συντήρηση και η φροντίδα των νέων σας κουφωμάτων, σίγουρα όταν γίνεται με πολλή προσοχή και αγάπη έχει άριστα αποτελέσματα στην διάρκεια του χρόνου! Είμαστε πάντα δίπλα σας σε ο, τιδήποτε χρειαστείτε είτε παρέχοντας σας συμβουλές για την προστασία των νέων σας κουφωμάτων, είτε παρεμβαίνοντας με το εξειδικευμένο μας service!