ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΣΙΤΕΣ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η καλύτερη επιλογή σίτας για τον δικό σας χώρο?

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε όλα τα είδη σιτών που είναι διαθέσιμα στην gnikolaidis όπως επίσης και ποια είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για τον δικό σας χώρο. Υπάρχουν πολλές σίτες για όλα τα βαλάντια και τις ανάγκες του κάθε σπιτιού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Λίγο πριν τους καλοκαιρινούς μήνες που αρχίζουν οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες να μπαίνουν στο σπίτι μας, σκεφτόμαστε πως ήρθε η ώρα να τοποθετήσουμε σίτες. Όμως δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος που κάνει τις σίτες απαραίτητες για κάθε σπίτι, καθώς επίσης η σκόνη που μεταφέρεται από το εξωτερικό προς το εσωτερικό του σπιτιού, μειώνεται σημαντικά κάνοντας έτσι το ξεσκόνισμα για μια νοικοκυρά παιχνιδάκι. Επιπλέον για όσους έχουν τετράποδους φίλους, προτείνεται η σίτα pet η οποία είναι μεγαλύτερης αντοχής.
 

Πάμε λοιπόν να εξετάσουμε τα διάφορα είδη σιτών:

·     Η πιο διαδεδομένη σίτα είναι η πλισέ. Είναι η πιο ανθεκτική για καθημερινή χρήση και χωρίζεται σε 3 κατηγορίες.

 • Σίτα οριζόντιας κίνησης με χαμηλό οδηγό κάτω, η οποία τοποθετείται σε μπαλκονόπορτες αλλά και συρόμενα κουφώματα και χρειάζεται μικρό χώρο για να τοποθετηθεί.

 • Σίτα οριζόντιας κίνησης χωρίς οδηγό, η οποία έχει στο κάτω μέρος ερπύστρια. Το πανί της μπορεί να είναι είτε ίσιο, είτε σπαστό και λόγω της απουσίας του οδηγού, αν τοποθετηθεί σε εισόδους, είναι μηδαμινή η πιθανότητα να σκοντάψει κάποιος. Επίσης η ερπύστρια κάνει την σίτα ακόμα πιο στιβαρή, που σημαίνει ότι μειώνονται περισσότερο οι πιθανότητες εισβολής ανεπιθύμητων εντόμων.


Οι πλισέ σίτες αποτελούν μια μοντέρνα εκδοχή για μόνωση από έντομα, που έχει θετικά και αρνητικά. Είναι τέλειες για εσένα που θέλεις να χρησιμοποιείς όλη την μπαλκονόπορτα σου και με τα δυο φύλλα και να μην χρειάζεται να έχεις το ένα κλειστό, όπως με την συρόμενη. Μπορείς να πάρεις μια με στοπ οπότε να σταματάει εκεί που την θέλεις για να περνάς, αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα σχοινάκια κόβονται και θα πρέπει να αλλάξεις όλο το πανί που έχει ένα παραπάνω κόστος από άλλες σίτες, όταν πρόκειται για αντικατάσταση.  

·     Ένα άλλος είδος σίτας, η οποία τοποθετείται σε πλαίσιο αλουμινίου και βιδώνεται στον τοίχο, είναι η σταθερή σίτα. Δεν προσφέρει την επιλογή να ανοιχτεί για αυτόν τον λόγο επιλέγεται κυρίως για παράθυρα μπάνιου, αποθήκης και γενικά για περιπτώσεις όπου το άνοιγμα της δεν κρίνεται απαραίτητο.

·     Σίτα Scorpions οριζόντιας κίνησης η οποία διαθέτει ίσιο πανί και λόγω της κάθετης μπάρας που εκτείνεται στο κέντρο της, την κάνει μια από τις ανθεκτικότερες σίτες που κυκλοφορούν στην αγορά.  

·     Σίτα κάθετης κίνησης η οποία είναι ιδανική για μικρά ανοίγματα. Προτείνεται συνήθως για παράθυρα και είναι δυσλειτουργική για μεγαλύτερα ανοίγματα.

·     Ανοιγόμενη πόρτα-σίτα: Τοποθετείται κυρίως σε κεντρικές εισόδους και κουζινόπορτες. Διαθέτει μεντεσέ αυτόματης επαναφοράς, τοποθετείται σε πλαίσιο αλουμινίου και λειτουργεί χειροκίνητα. Το κλείσιμο της γίνεται με μαγνήτη.

·     Συρόμενη σίτα: Είναι σταθερού πλαισίου πολύ εύκολης λειτουργίας. Θεωρείται ιδανική λύση για μεγάλα ανοίγματα και συρόμενα κουφώματα όπως οι κλασσικές συρόμενες μπαλκονόπορτες και λόγω της μεγάλης γκάμας οδηγών, μπορεί να προσαρμοστεί και σε ήδη υπάρχοντα συρόμενα, δίνοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα. Κινούνται επάνω σε οδηγό κύλισης (σιδηρόδρομος) εξωτερικά.

·     Ηλεκτρική σίτα: Είναι εντυπωσιακής κατασκευής και ό, τι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί με εξαιρετικό design. Μπορεί να καλύψει μεγάλες διαστάσεις και ανοίγματα. Είναι εντυπωσιακή η κίνηση της και δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας. Επίσης είναι πολύ ανθεκτική στον δυνατό αέρα και στις κακές καιρικές συνθήκες καθώς το πανί της κουμπώνει στους οδηγούς με ειδικό αντιανεμικό φερμουάρ.

·     Επάλληλη σίτα: Ιδανική λύση για επάλληλα κουφώματα παραθύρου και μπαλκονόπορτας. Αποτελεί μια μόνιμη κατασκευή και ένα μειονέκτημα της είναι ο περιορισμός της ορατότητας κατά τους χειμερινούς μήνες λόγω του ότι αποτελεί μια μόνιμη κατασκευή, αλλά πλεονέκτημα της είναι το χαμηλό κόστος αντικατάστασης.  

Αυτά ήταν όλα τα είδη σιτών που σας προμηθεύει η εταιρία gnikolaidis. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και μαζί να βρούμε τι ταιριάζει στον δικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε επίσης και το service στις ήδη υπάρχουσες σίτες σας, πάντα με υπευθυνότητα και καλές τιμές. Ελπίζουμε να σας βοήθησαν όλα τα παραπάνω και να μπορέσετε να βρείτε την πιο κατάλληλη σίτα για τον δικό σας χώρο και την δική σας αισθητική.

Εσείς έχετε αποφασίσει ποια σίτα είναι η καταλληλότερη για το σπίτι σας?  

Κουφώματα Αλουμινίου ή PVC;

Το να επιλέξει κάποιος τα κουφώματα για το σπίτι του μπορεί να αποδειχθεί μία αρκετά δύσκολη αγοραστική απόφαση. Αυτό συμβαίνει γιατί τα κουφώματα αποτελούν το μέσο προστασίας ουσιαστικά του εσωτερικού του σπιτιού από τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι καιρικές συνθήκες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στην εταιρεία gnikolaidis διαθέτουμε και τις δυο μεγάλες κατηγορίες κουφωμάτων- τα συνθετικά κουφώματα ή αλλιώς PVC και τα κουφώματα αλουμινίου. Και τα δύο παρουσιάζουν ορισμένα πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά αλλά και κάποια μειονεκτήματα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε σωστά τα κουφώματα ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και εκείνες του ακινήτου σας.

Ας δούμε όμως τα πράγματα αναλυτικά ξεκινώντας από τα PVC.. Έχουν αρκετά πλεονεκτήματα που συχνά κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Αυτά λοιπόν είναι τα εξής:   

 

 • Εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής. Τα συνθετικά κουφώματα μπορεί να αποδειχθούν η καλύτερη επιλογή για τον χώρο σας εφόσον εφαρμόζουν σε τόσα σημεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επένδυση ολόκληρου του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου σε πολύ προσιτή τιμή. Γνωρίζοντας την τόσο δύσκολη εποχή που βιώνουμε ειδικά στην οικονομία μας και την σημαντικότητα των καλών και οικονομικών κουφωμάτων όπως το να επιλέξει κάποιος να τοποθετήσει κουφώματα PVC αποτελεί μια λύση που μπορεί να διαμορφώσει ένα πακέτο επένδυσης ολόκληρου του χώρου σας οικονομικά. Μάλιστα ξεπερνούν σε πωλήσεις και σε επιλογή τα κουφώματα αλουμινίου. Επίσης παρατηρείται ότι έχουν αρχίσει να επιλέγονται όλο και περισσότερο από τον κόσμο.
 • Βοηθούν στην θερμομόνωση  Συμβάλλουν στην προστασία του χώρου από διαρροές θερμότητας, που σημαίνει ότι εξοικονομείτε χρήματα από τον λογαριασμό θέρμανσης του σπιτιού σας. Συνεπώς προσφέρουν την απόλυτη θερμομόνωση και σας γλιτώνουν από περιττά έξοδα ειδικά τους χειμερινούς μήνες.    
 • Ηχομόνωση Επιτυγχάνουν έως και 70% μείωση της έντασης του θορύβου. Είναι ιδανική επιλογή για περιοχές με έντονους θορύβους και σίγουρα προστατεύουν την ψυχική μας ηρεμία από την έντονη βουή των μεγάλων αστικών κέντρων.  
 • Ασφάλεια – σιγουριά και στεγανότητα Τα κουφώματα PVC πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τα διεθνή κριτήρια σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων. Επίσης εξασφαλίζουν στεγανότητα διότι δεν συγκεντρώνουν υδρατμούς καθώς επίσης έχουν και αντίσταση στην βροχή και τους ανέμους.

Από την άλλη μεριά τα συνθετικά κουφώματα PVC παρουσιάζουν και ένα μοναδικό μειονέκτημα το οποίο βέβαια ίσχυε παλαιότερα και στην εποχή μας έχει εξαλειφθεί εντελώς. Ας το δούμε και αυτό:

 • Ευαισθησία στον ήλιο. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσουν κάποιο κιτρίνισμα ή και φούσκωμα των κουφωμάτων μετά από χρόνια ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε σε παλαιού τύπου συνθετικά κουφώματα, κάτι που στην σύγχρονη εποχή έχει εντελώς εξαλειφθεί. Τα συνθετικά κουφώματα που σας παρέχει η εταιρία gnikolaidis είναι εγγυημένα και δεν πρόκειται ποτέ να παρουσιάσουν κάποια τέτοια φθορά.

 

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας και το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε διάφορους τύπους κουφωμάτων PVC  όπως τα ανοιγοανακλινόμενα, τα επάλληλα ή τα σταθερά.  

 

        Και αφού αναλύσαμε διεξοδικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των κουφωμάτων PVC ήρθε η ώρα να δούμε και τα παραδοσιακά κουφώματα αλουμινίου τα οποία αποτελούν την πιο παραδοσιακή και διαχρονική επιλογή κουφωμάτων στην Ελλάδα. Πλήθος Ελλήνων καταναλωτών αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματά τους και τα επιλέγουν για τα σπίτια και τους επαγγελματικούς τους χώρους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα είδη κουφωμάτων και υαλοπινάκων που θα ενισχύσουν την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου σας και την εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας. Επίσης αποτελούν μια επιλογή σχετικά πιο ακριβή από αυτή των κουφωμάτων PVC.

Ας δούμε λοιπόν τα πλεονεκτήματα:

 • Ενεργειακά κουφώματα- Θερμοδιακοπτόμενα. Συμβάλουν τόσο στην εξοικονόμηση χρημάτων, όσο και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Αυτό που ξεχωρίζει τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα από τα συμβατικά προφίλ αλουμινίου είναι η χρήση ειδικού μονωτικού υλικού συνήθως πολυαμιδίου (το οποίο είναι κακός αγωγός της θερμότητας).
 • Μεγάλες μηχανικές αντοχές. Επιτρέπουν να κατασκευάζονται κουφώματα πολύ μεγαλύτερων διαστάσεων ή και ειδικές κατασκευές. Επίσης αντέχουν σε αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς δεν διαβρώνονται ούτε διογκώνονται στο πέρασμα του χρόνου. Επομένως τα χαρακτηρίζει η ανθεκτικότητα τους.
 • Ποικιλία χρωμάτων.  Τα κουφώματα αλουμινίου διατίθενται σε απεριόριστα χρώματα και σχέδια διατηρώντας χρωματική ομοιομορφία με τα ρολά-παντζούρια και τις σίτες. Επίσης μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα εσείς επιθυμείτε όπως και καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα.
 • Υαλοπίνακες.  Ένα είδος και συγκριτικά το καλύτερο στην κατηγορία του είναι το triplex το οποίο είναι ασφαλές και ηχομονωτικό. Ένα άλλο είδος φθηνότερο αλλά εξίσου καλό είναι ο διπλός υαλοπίνακας ο οποίος αντανακλά την θερμότητα. Και τέλος έχουμε τον συνηθέστερο τριπλό υαλοπίνακα που επιλέγεται πιο συχνά και προσφέρει μεγαλύτερη ηχομόνωση.

Αφού αναλύσαμε και τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου πάμε να κλείσουμε αναλύοντας και τα μειονεκτήματα τους.  

 • Κόστος.  Γενικά αποτελούν την πιο ακριβή επιλογή ειδικότερα εκείνα με θερμοδιακοπή. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που επιλέγονται όλο και πιο σπάνια από την νέα γενιά για την κατασκευή των σπιτιών τους.
 • Εμφανείς ενώσεις και συντήρηση εξαρτημάτων.  Παρόλο που έχουν μικρή συντήρηση, αν κάποια στιγμή χρειαστεί αλλαγή κάποιων εξαρτημάτων, αυτό προσθέτει στο ήδη επιβαρυμένο κόστος όπως επίσης και κάποια ανταλλακτικά μπορεί να έχουν καταργηθεί σε παλαιότερες σειρές κουφωμάτων. Επιπροσθέτως οι ενώσεις τους είναι εμφανείς σε αντίθεση με αυτές των PVC.    
 • Καλός αγωγός θερμότητας.  Μεταφέρουν την θερμότητα από μέσα και προς τα έξω που σημαίνει ότι κυριαρχεί ζέστη το καλοκαίρι και κρύο τον χειμώνα μέσα στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Τα τελευταία χρόνια κάποια ειδικά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα μειώνουν λίγο το φαινόμενο αυτό.

Επίσης αξίζει και εδώ να σημειωθεί ότι τα κουφώματα αλουμινίου είναι διαθέσιμα σε διάφορους τύπους ανάλογα με την διαρρύθμιση του χώρου σας. Έτσι λοιπόν συναντάμε τα ανοιγόμενα-ανακλινόμενα (προσφέρουν καλή μόνωση και μεγάλη ασφάλεια) και τα συρόμενα τα οποία επιλέγονται συνήθως σε χώρους με επίπλωση αφού καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο. Υπάρχουν ακόμα και τα ανασυρόμενα που επιλέγονται για μεγαλύτερα ανοίγματα και προσφέρουν καλύτερη μόνωση και περισσότερες θερμομονωτικές λύσεις λόγω του ότι δουλεύουν με λάστιχα σε αντίθεση με τα συρόμενα που δουλεύουν με βούρτσες.

 

Μετά από αυτήν την διεξοδική ανάλυση για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κουφωμάτων PVC και αλουμινίου, πρέπει να πούμε ότι και οι δυο κατηγορίες μπορούν να εφαρμοστούν σε παντζούρια, μπαλκονόπορτες, εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, και σε ρολά, σίτες, στόρια.

Η επιχείρηση gnikolaidis προσφέρει μεγάλη γκάμα κουφωμάτων όλων των κατηγοριών και για τον πιο απαιτητικό πελάτη και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη εκδοχή για τον δικό σας ξεχωριστό χώρο!

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι τα κουφώματα που θα διαλέξετε για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι δομικό στοιχείο και όχι κάτι αναλώσιμο το οποίο θα το αλλάξετε μετά από 5-10 χρόνια.

 

Ελπίζουμε να σας βοήθησε αυτό το άρθρο και να ξεδιαλύνατε λίγο στο μυαλό σας τις διαφορές και τις ομοιότητες ανάμεσα στα δυο είδη κουφωμάτων. Εσείς έχετε αποφασίσει ποια κουφώματα θα διαλέξετε για τον δικό σας χώρο?
Service κουφωμάτων!

Το service κουφωμάτων είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό ακριβώς όπως και το service του αυτοκινήτου σας! Στην gnikolaidis επισκεπτόμαστε τον χώρο σας για την εκτίμηση της κατάστασης των κουφωμάτων σας και την συντήρηση τους, σας παρέχουμε επίσης δωρεάν συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε και μόνοι σας ώστε να είστε σε θέση να τα συντηρείτε σωστά, για να έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής! Πάντα με υπευθυνότητα και λογικές τιμές παρέχουμε κάθε είδους επισκευή-συντήρηση είτε σε παλαιού τύπου κουφώματα είτε στα νέου τύπου όπως αυτά που σας προμηθεύει η επιχείρηση μας!

Τα σωστά βήματα λοιπόν είναι τα εξής:

·     Σωστή καθαριότητα (καλό πλύσιμο εξωτερικά τουλάχιστον μια φορά τον μήνα για να μην συσσωρεύονται διαβρωτικοί ρύποι της ατμόσφαιρας ή και αλμύρα, σε όσα ακίνητα βρίσκονται κοντά στην θάλασσα).

·     Χρήση ενός λιπαντικού σιλικόνης σε όλα τα λάστιχα και τους μηχανισμούς των κουφωμάτων ώστε να μην φθείρονται και με ένα απλό πανάκι να απομακρύνονται οι ακαθαρσίες . Αυτό παρατείνει αυτόματα την διάρκεια ζωής των κουφωμάτων σας!

·     Σωστός τρόπος ανοίγματος – κλεισίματος στα κουφώματα, κάτι που συνήθως δεν γίνεται όπως πρέπει και μπλοκάρονται ακόμα και τα καινούρια κουφώματα. Καλό είναι λοιπόν να τηρείτε προσεκτικά τις οδηγίες του ειδικού, κυρίως αν πρόκειται για κουφώματα με μηχανισμούς ανάκλισης ή περιμετρικούς μηχανισμούς. Εάν παρατηρήσετε μπλοκάρισμα της κίνησης, μην προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε το πρόβλημα μόνοι σας, διότι υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσής του. Η πλέον ενδεδειγμένη λύση σε αυτή την περίπτωση, είναι να μας καλέσετε ώστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας να επιλύσουμε το πρόβλημα άμεσα και σωστά.  

·     Αναφορικά με τα ανοιγόμενα, για άριστη στεγάνωση και ανθεκτικότητα, δώστε προσοχή στα λαστιχάκια και λιπαίνετε όλα τα κινητά μέρη του κουφώματος.

·     Όσον αφορά τα ρολά των οποίων οι μηχανισμοί είναι περίπλοκοι και οποιαδήποτε δική μας, απρόσεκτη, επέμβαση, μπορεί να φέρει το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι μόνο καλό πλύσιμο με νερό και σαπούνι ακριβώς όπως και στα κουφώματα.

·     Για την προστασία της βαφής και της επιφάνειας των κουφωμάτων δεν τρίβουμε πάνω πανί με τραχιά επιφάνεια , σύρματα ή δυνατά καθαριστικά είτε ταινίες-σελοτέιπ που καταστρέφουν το χρώμα.

Ας έχουμε σαν γνώμονα πως η σωστή συντήρηση και η φροντίδα των νέων σας κουφωμάτων, σίγουρα όταν γίνεται με πολλή προσοχή και αγάπη έχει άριστα αποτελέσματα στην διάρκεια του χρόνου! Είμαστε πάντα δίπλα σας σε ο, τιδήποτε χρειαστείτε είτε παρέχοντας σας συμβουλές για την προστασία των νέων σας κουφωμάτων, είτε παρεμβαίνοντας με το εξειδικευμένο μας service!


      

Συντήρηση καγκέλων!


Τα κάγκελα αλουμινίου τύπου inox φημίζονται για την ανθεκτικότητα τους στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο, λόγω της ανοδιωμένης βαφής τους. Έτσι λοιπόν για τη διασφάλιση της διαχρονικά καλής λειτουργίας και της άψογης εμφάνισης των καγκέλων που έχει κατασκευάσει και έχει τοποθετήσει η εταιρία μας, θα πρέπει να ακολουθείτε κάποιους βασικούς κανόνες σωστής συντήρησης και καθαρισμού οι οποίοι έγκεινται στην διαχρονικότητα τους.

Λόγου χάρη θα πρέπει ο καθαρισμός τους να γίνεται περίπου μια φορά το μήνα αναλόγως των καιρικών συνθηκών και του γενικότερου περιβάλλοντος που είναι εκτεθειμένα. Για παράδειγμα ένα ήπιο σαπούνι και ένα μαλακό πανάκι είναι αρκετά ώστε να καθαριστούν με ασφάλεια, δίχως να δημιουργήσουν κάποια φθορά είτε γρατζουνιές που ίσως χαλάσουν την επιφάνεια τους και κατ' επέκταση το όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Αν παρ' όλα αυτά κάποιοι επίμονοι λεκέδες δεν αποτελέσουν παρελθόν, τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πανάκι ή ένα μωρομάντηλο με λίγο οινόπνευμα ή ασετόν. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πόσο επικίνδυνα για τα κάγκελα μας είναι κάποια βαριά χημικά καθαριστικά όπως π.χ. όλων των ειδών τα χλώρια, η βενζίνη, οι διαλύτες, το τρίψιμο τους με διάφορες μεταλλικές βούρτσες, σπάτουλες ή λάμες, γυαλόχαρτο ή σφουγγάρια από την σκληρή πλευρά τους. Αν βέβαια υπάρξει κάποια μεγαλύτερη ζημιά όπως το να πέσει πάνω στα κάγκελα σας κάποιο οικοδομικό υλικό (ασβέστης, τσιμέντο, γύψος, χρώματα, σιλικόνη κτλ) το καλύτερο είναι να απευθυνθείτε σε εμάς, ώστε με την εξειδικευμένη γνώση μας, να προλάβουμε περαιτέρω φθορές.

Τέλος να θυμάστε πάντα πως το καλύτερο είναι να συμβουλεύεστε έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό για οποιαδήποτε απορία ή βλάβη υφίσταται!  

Η ομάδα της gnikolaidis είναι πάντα στην διάθεση σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα!

 

Welcome!!!

Γεια σας! 

Σε αυτό εδώ το blog θα μαθαίνετε όλα τα νέα από τον χώρο του κουφωμάτων και όλων των κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου!
Θα είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις τάσεις που επικρατούν στον χώρο του κουφώματος όπως και το πως μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας ενεργειακό και ασφαλές..
Επιπλέον θα  βρείτε ιδέες για μεταλλικές κατασκευές! Θα μάθετε πως να συντηρείτε τα κουφώματα και τα κάγκελα σας, με απλούς τρόπους, για να παρατείνετε τον χρόνο ζωής τους!


Με εκτίμηση!
Η ομάδα της gnikolaidis